82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης 09-17 Σεπτεμβρίου 2017

Δημοσιεύθηκε στις 22/08/2017 05:45

82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης
09-17 Σεπτεμβρίου 2017
Δηλώσεις συμμετοχής έως Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017


Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει ότι θα συμμετέχει φέτος στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί 09-17 Σεπτεμβρίου 2017.
Μετά την από κάθε άποψη επιτυχημένη παρουσία στην περυσινή 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, της ΚΕΕ και των 47 Επιμελητηρίων και Επιμελητηριακών Φορέων (Ε.Ο.Α.Ε.Ν. και Ε.Ε.ΣΥ.Μ. με τις 270 συνολικά επιχειρήσεις, είναι εμπλουτισμένη με θεματικά αφιερώματα που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων, από την τεχνολογία και τον πρωτογενή τομέα μέχρι την επιχειρηματικότητα και την διατροφή-γαστρονομία, αλλά και με επετειακές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, που θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων καθημερινές συναυλίες,
θεατρικά δρώμενα και δράσεις πολιτισμού. Τα θεματικά αφιερώματα της 82ης ΔΕΘ αποτυπώνουν την ανάγκη για υλοποίηση νέων παραγωγικών επενδύσεων και για αξιοποίηση των τεχνολογιών πληροφορικής-επικοινωνίας.


Η φετινή διοργάνωση στέλνει φέτος μήνυμα ανάπτυξης και αισιοδοξίας. Γύρω από τους δύο αυτούς άξονες η 82η ΔΕΘ φιλοδοξεί να αποτελέσει από τις 09 έως τις 17 Σεπτεμβρίου για μια ακόμη φορά, μια γιορτή επιχειρηματικότητας, διεθνοποίησης, καινοτομίας και ψυχαγωγίας. Η τιμώμενη χώρα είναι η Κίνα η οποία θα συμμετέχει δυναμικά με τις επιχειρήσεις της, καθώς ανοίγονται νέοι δρόμοι για την σύσφιξη των οικονομικών-επιχειρηματικών δεσμών Ελλάδας-Κίνας.


Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο – αίτηση συμμετοχής στο Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017.


Το Επιμελητήριο, θα έχει στην διάθεσή του ένα ιδιαίτερα μεγάλο περίπτερο 99τ.μ. και θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν την έκθεση των προϊόντων-δειγμάτων δηλ.: ενοικίαση χώρου, κατασκευή, βασικό εξοπλισμό περιπτέρου και μεταφορά προϊόντων.
Επίσης, οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν θα προβληθούν στον κατάλογο εκθετών της ΔΕΘ.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλ. 2510 222212 με την κα Σ. Μαυρομμάτη (εσωτ.4) και κα Δ. Παρασύρη (εσωτ.11), e-mail.:info@chamberofkavala.gr

 

                                              Με εκτίμηση

                                                              Ο Πρόεδρος

                                                                 Άγγελος Τσατσούλης