Σελίδες Μελών

ERGANIK - ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Η εταιρία ERGANIK με διαρκή παρουσία τα τελευταία 10 χρόνια στην Ελλάδα εκπροσωπεί και αντιπροσωπεύει μεγάλες εταιρίες στον χώρο των υλικών κατασκευών και αναλαμβάνει υπεύθυνα την κατασκευή ενός κτιρίου από τα θεμέλια ως την πλήρη αποπεράτωσή του.
Estate Chatzigeorgiou
Οινοποιείο
F.B.I. GROUP SECURITY
Τεχνική εταιρεία συστημάτων συναγερμού και πυρανίχνευσης, τηλεφωνικών κέντρων, συστημάτων i-pass, ACCESS CONTROLS καθώς επίσης και κλειστών κυκλωμάτων ψηφιακής επιτήρησης καταγραφής και μετάδοσης εικόνας.
Fagoto Crepa
Η πείρα μας στην κρέπα κάνει την διαφορά
HAIR AND THE CITY-ΤΣΙΤΣΙΛΑΚΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
Στο κομμωτήριο μας «Hair and the City» μπορείτε να εντυπωσιάσετε και να ανανεωθείτε,με άπειρες προτάσεις ιδιαίτερης γοητείας και styling
IMPERIAL TRAVEL, Γραφείο Γενικού Τουρισμού
Το Imperial Travel, με πολύχρονη εμπειρία των 13 ετών και αποδεδειγμένα μεγάλες δυνατότητες παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε μια μεγάλη ποικιλία πελατών, είναι σήμερα ένα από τα δυναμικότερα γραφεία στον τομέα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Καβάλα.
Lallas Labels
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1975 από τον Αντώνιο Λάλλα και παραδόθηκε στους υιούς Ιωάννη και Αναστάσιο το 1985 οι οποίοι μέχρι και σήμερα με μεράκι και φρέσκιες ιδέες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης σας.
LekkasShoes
Η ιστορίαμας ξεκινάει τη δεκαετία του 1930, όταν ο Ανέστης Λέκκας από την Καβάλα εγκαταστάθηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου και δημιούργησε την βιοτεχνία παπουτσιών.
LOISIR OXETTE
Η Οxette ιδρύθηκε το 1998 και πολύ γρήγορα έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή brands στην παγκόσμια αγορά κοσμημάτων ρολογιών και αξεσουάρ
MESITRON
Το κτηματομεσιτικό γραφείο Mesitron Real Estate βρίσκεται στην Kαβάλα και εξειδικεύεται στις αγορές , πωλήσεις και ενοικιάσεις εξαιρετικών ακινήτων.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »