Σελίδες Μελών

Ν & Μ TELEFON AE
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΜΕ 2 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑTA
ΝΕΟ DESIGN
H Μαρία Καλέα, παιδί της Καβάλας, σπούδασε Αρχιτεκτονική στην Αγγλία και παράλληλα με τον βασικό κορμό των σπουδών της παρακολούθησε μαθήματα εικαστικής τέχνης (ζωγραφική και φωτογραφία).
Νικόλαος Μερτζιανίδης & ΣΙΑ Ο.Ε ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ - ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον χώρο των γραφικών τεχνών από το 1912. Έχει μεγάλη εμπειρία πάνω στις εκτυπώσεις καθώς η τέχνη και τα μυστικά της τυπογραφίας μεταδίδονται από γενιά σε γενιά.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Το Έντυπο, με έδρα την Καβάλα, τα τελευταία χρόνια ταράζει τα νερά στο χώρο των γραφικών τεχνών και της ελληνικής τυπογραφίας και λιθογραφίας.
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ (OSCAR)
Κατάστημα που εδώ και 25 χρόνια βρίσκεται στο κέντρο της Καβάλας, προσφέροντας αντρικά νεανικά ρούχα στο καταναλωτικό κοινό.
Ξανθόπουλος Νικόλαος
Το γραφείο λειτουργεί από το 1984.
Οινοποιείο Γιαννάκη
Το Οινοποιείο Γιαννάκη δραστηριοποιείτε στην παραγωγή φυσικών οίνων
Οπτικός Οίκος-Φακίδου Ανθή
Η ατομική επιχείρηση «Οπτικός Οίκος-Φακίδου Ανθή» έχει ως δραστηριότητα την πώληση οπτικών ειδών (γυαλιά οράσεως,ηλίου,φακοί επαφής).
Παναγιώτης Γιαλένιος - Εμπορία Μαρμάρων
Η εταιρεία εμπορίας μαρμάρων και σχιστόλιθων Παναγιώτης Γιαλένιος - Εμπορία Μαρμάρων ιδρύθηκε το 1990 με σκοπό τη κοπή και επεξεργασία μαρμάρων σε φασόν, πλάκες τελάρου ειδικών διαστάσεων, τυποποίηση όλων των ελληνικών μαρμάρων.
« 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »