Σελίδες Μελών

ΦΟΙΒΗ-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ
Το κατάστημα «ΦΟΙΒΗ» λειτουργεί από το 1997 με μεγάλη επιτυχία προσφέροντας στον γυναικείο πληθυσμό ιδιαίτερα ενδύματα.
Φροντιστήριο Μάθηση
Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης
ΦΥΤΟΓΟΝΙΑ
ΦΥΤΩΡΙΟ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΩΝ
ΧΑΡΗΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Η ίδρυση και λειτουργία της SEIT ΕE πραγματοποιήθηκε το 2001 για να αναλάβει την αντιπροσώπευση των προϊόντων της ΔΡΟΜΕΑΣ ΑΒΕΕΑ στη περιοχή της Αν. Μακεδονίας - Θράκης.
ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.
Χατζηανδρέου Βασίλειος
Το εργαστήριο μου ξεκίνησε την λειτουργία του στις αρχές του 2006 στην Καβάλα στην οδό Φιλελλήνων 20Β και μεταεγκαταστάθηκε σε νέες σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην οδό Κασσάνδρου 1.
Χλη – Εκτυπώσεις επί παντός υλικού
Είμαστε ένα από τα παλαιότερα τυπογραφεία της Καβάλας, μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί με επιτυχία από το 1974 και η εμπειρία μας πηγαίνει πολύ πιο πίσω. Ξεκινήσαμε από τις μεταλλικές πλάκες, τα μεταλλικά στοιχεία, τη χειροκίνητη εκτύπωση
Χρήστος Χαΐτας - Ονειρόκηπος
Η επιχείρηση ασχολείται με τον σχεδιασμό και υλοποίηση έργων πρασίνου, την κατασκευή και συντήρηση κήπων αλλά και την δημιουργία ανθοδέσμεων και ανθοσυνθέσεων για τους αγαπημένους σας και για της κοινωνικές σας εκδηλώσεις.
ΧΡΥΣΑΝΙΔΗΣ Α.Ε
ΕΜΠΟΡΙΚΗ –ΤΕΧΝΙΚΗ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ-ΓΕΩΡΓΙΚΗ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ
Ψαροταβέρνα 'Το Τηγάνι'
Mεζεδοπωλειο-ταβερνα με εμφαση στα φρεσκα θαλασσινα και τους μεζεδες
« 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »