Επιχειρηματικές Συναντήσεις για τους κλάδους Εκκλησιαστικών ειδών και Θρησκευτικού τουρισμού

Δημοσιεύθηκε στις 13/04/2017 13:51

 

   Πρόσκληση συμμετοχής

«Επιχειρηματικές Συναντήσεις για τους κλάδους Εκκλησιαστικών ειδών και Θρησκευτικού τουρισμού »

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας προσκαλεί στις «Επιχειρηματικές Συναντήσεις για τους κλάδους Εκκλησιαστικών ειδών και Θρησκευτικού τουρισμού», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 10 και 11 Ιουνίου 2017 στην Καλαμπάκα Τρικάλων.

Για το σκοπό αυτό, σε συνεργασία με τα κατά τόπους γραφεία ΟΕΥ των Ελληνικών Πρεσβειών, προσκαλεί στην Ελλάδα αγοραστές και εκπροσώπους ταξιδιωτικών  γραφείων, από Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Π.Γ.Δ.Μ, Ουκρανία, Ρωσία και Γεωργία, προκειμένου να έλθουν σε επαφή με εξωστρεφείς και εξαγωγικές επιχειρήσεις Εκκλησιαστικών Ειδών και επιχειρήσεις του Τουριστικού κλάδου.

Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εν λόγω επιχειρηματικές συναντήσεις, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλουν, στο mail z.legga@enterprisegreece.gov.gr,έως την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Ζωή Λέγγα (Τηλ.: 210 3355798) ή με το Επιμελητήριο Καβάλας Enterprise Europe Network κα Σούζη Μαυρομμάτη τηλ. 2510 222212 εσωτ. 4 , Χάρη Ντούπη εσωτ. 11, και στο site του Επιμελητηρίου www.kcci.gr.

Ο Πρόεδρος

Άγγελος Τσατσούλης