Δημιουργία Λογαριασμού

Η παρακάτω φόρμα εγγραφής προορίζεται για τους ανώνυμους επισκέπτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό πρόσβασης για την ιστοσελίδα και όχι για τις επιχειρήσεις - μέλη. Αν είστε επιχείρηση - μέλος του επιμελητηρίου, μπορείτε να ζητήσετε τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα χρησιμοποιώντας την φόρμα που θα βρείτε εδώ

Η δημιουργία ενός νέου λογαριασμού είναι πολύ εύκολη. Με την εγγραφή σας θα έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο και χαρακτηριστικά τα οποία δεν είναι διαθέσιμα για τους απλούς επισκέπτες. Θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένα τα cookies στον πλοηγό σας καθώς πολλές λειτουργίες της ιστοσελίδας τα χρησιμοποιούν.

Πριν μπορέσετε να συνδεθείτε, θα πρέπει να επιβεβαιωθεί η ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Για αυτόν τον λόγο, μετά την εγγραφή σας, θα λάβετε ένα e-mail στην διεύθυνση που δηλώσατε.

Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο ('*') είναι απαιτούμενα

Επιλέξτε username
Τα usernames επιτρέπεται να περιέχουν γράμματα, αριθμούς,κάτω παύλες,παύλες και τελείες.

Ορίστε κωδικό
Ο κωδικός θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Εισάγετε μια λέξη ή φράση η οποία θα σας θυμίζει τον κωδικό σας.
Σημείωση: Μην χρησιμοποιήσετε μια λέξη ή φράση η οποία θα επιτρέψει σε άλλους να μαντέψουν τον κωδικό σας. Επίσης μην συμπεριλάβετε τον κωδικό σας ή μέρος αυτού!

Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση

Έλεγχος των πεδίων και υποβολή της αίτησης

Όταν είστε έτοιμοι, κάντε κλικ στο κουμπί, 'Έλεγχος Πεδίων' για να ελέγξετε ότι όλα τα πεδία της φόρμας είναι έγκυρα. Κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί 'Νέος Χρήστης' για να συνεχίσετε.

Ο έλεγχος ολοκληρώθηκε και δεν βρέθηκε κάποιο σφάλμα. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Υποβολή Αίτησης Εγγραφής' για να συνεχίσετε.