Οδηγός εξαγωγικών επιχειρήσεων Ε.Ο.Α.Ε.Ν.

Δημοσιεύθηκε στις 16/06/2017 17:40

Καβάλα 16/06/2017

 

Θέμα: ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ε.Ο.Α.Ε.Ν.

        Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει για τον Οδηγό Εξαγωγικών Επιχειρήσεων του Ε.Ο.Α.Ε.Ν., όπου με απόφαση του Δ.Σ., θα δημιουργήσει έναν Οδηγό Εξαγωγικών Επιχειρήσεων των μελών του στα αγγλικά. Ο Οδηγός σύμφωνα με την ανάθεση, θα χρηματοδοτηθεί αποκλειστικά από διαφημιστικές καταχωρήσεις και χορηγίες.

      Η υπεύθυνη του Οδηγού θα είναι η κα Άννα Κρέμλη. Υπάρχει σχετική ειδική ιστοσελίδα, με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.exporters-eoaen.gr και www.exporters-eoaen.com.

       Στις εξαγωγικές εταιρείες που ενδιαφέρονται να γίνει η καταχώρηση υπάρχει ειδική τιμή προσφοράς, για την ολοσέλιδη καταχώρηση (και λογότυπο στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας που παραπέμπει στην δική του εταιρική ιστοσελίδα) στη τιμή των 600 Ευρώ αντί 750 Ευρώ συν ΦΠΑ του τιμοκαταλόγου.

Για περισσότερες πληροφορίες  παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Άννα Κρεμλή στο 2121004102, e-mail:info@kremlianna.gr ή με το Επιμελητήριο Καβάλας Enterprise Europe Network, κα Σούζη Μαυρομμάτη τηλ. 2510 222212 εσωτ. 4 , Χάρη Ντούπη εσωτ. 11.

                                                                                                             

                                                                                                                         Ο Πρόεδρος

                                                                                                                   Άγγελος Τσατσούλης