Πνευματικά Δικαιώματα, Αυτοδιαχείριση - Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής

Δημοσιεύθηκε στις 07/07/2017 03:31

Δελτίο Τύπου

                         Θέμα: «Πνευματικά Δικαιώματα, Αυτοδιαχείριση - Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής»

 

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει ότι ο αστικός μη κερδοσκοπικός Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας προσφέρουν στους Έλληνες επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν μουσική στις εγκαταστάσεις τους μία νόμιμη, ποιοτική και οικονομικά προσιτή λύση στο μείζον θέμα της είσπραξης των πνευματικών δικαιωμάτων στη χώρα και τους καλούν να αξιοποιήσουν τα οφέλη της συλλογικής Σύμβασης Συνεργασίας για τα Πνευματικά Δικαιώματα που υπέγραψαν οι δύο φορείς στις 13 Ιουνίου 2017.

 

Η διαδικασία περιλαμβάνει τα εξής: οι ενδιαφερόμενοι χρήστες προσέρχονται στα Επιμελητήρια της περιοχής τους, Επιμελητήριο Καβάλας, και όπου θα ενημερωθούν σχετικά με το Συμφωνητικό, καθώς και τον Πίνακα με το Αμοιβολόγιο, συμπληρώνουν σχετική Αίτηση και αφού τακτοποιήσουν την ετήσια συνδρομή τους ως μέλη του Επιμελητηρίου τους και καταθέσουν το ποσό της ετήσιας Άδειας στους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, εισέρχονται στη Συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει:

ü  Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής

ü  Ποιοτικό ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο από 12 θεματικά κανάλια 24 ώρες το 24ωρο

ü  Προσιτές τιμές από Αμοιβολόγιο κοινής διαπραγμάτευσης

 

 

Λειτουργία Web Radio

 

Το καθαρό (100 %) ρεπερτόριο των μελών της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ αυξανόμενο καθημερινά με μουσικά έργα από τους καταλόγους μας, διατίθεται στους χρήστες μας σε μουσικές λίστες με τη λήψη ενός ατομικού κωδικού, ταυτόχρονα με την αποστολή τιμολογίου για την ετήσια Άδεια τους.  Με τον κωδικό αυτόν οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε 12 κανάλια μουσικής από τις μουσικές λίστες της υπηρεσίας του οργανισμού 24 ώρες το 24ωρο.

 

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μουσική λίστα ανάλογα με το μουσικό είδος που επιθυμεί, κάνοντας απλή αναπαραγωγή της λίστας είτε online (συνδεδεμένος στο internet), είτε offline (εκτός σύνδεσης) κατεβάζοντας απλά τη λίστα στον υπολογιστή του.

 

Αυτή  τη στιγμή οι προσφερόμενες λίστες είναι οι ακόλουθες και αριθμούν πάνω από 2.000 κομμάτια:

 

·         ΕΝΤΕΧΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

·         ΛΑΪΚΟ & ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

·         ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

·         ΜΟΥΣΙΚΗ ΡΕΤΡΟ

·         ΚΛΑΣΙΚΗ & ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

·         ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ - BACKGROUND MUSIC

·         FOLK, COUNTRY, SONGMAKERS

·         ETHNIC & WORLD MUSIC

·         POP, INDIE ROCK, ELECTRONICA

·         JAZZ, BLUES, WOLRLD FUSION

·         DANCE & CLUB HITS (R’N’B, FUNK, SOUL, LATIN, DISCO, HIP HOP, REGGAE)

·         LOUNGE & CHILL OUT MUSIC

 

Ο χρήστης επιπλέον έχει τη δυνατότητα να επιλέξει κομμάτια από το σύνολο των προσφερόμενων μουσικών έργων, δημιουργώντας το δικό του playlist ανάλογα με τη χρήση που θέλει και θα λάβει ένα email με τις οδηγίες αυτής της εφαρμογής, μαζί με την Άδεια του Οργανισμού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο για τεχνικά θέματα της Αυτοδιαχείρισης: κ. Αναστάσης Γρίβας, τηλ. 210 3252192, email: agrivas@autodia.gr , καθώς και στο Επιμελητήριο Καβάλας Enterprise Europe Network κα Σούζη Μαυρομμάτη τηλ. 2510 222212 εσωτ. 4, κ. Δημήτρη Φιλιππίδη εσωτ 23.

 

     Ο Πρόεδρος

 Άγγελος Τσατσούλης