F.B.I. GROUP SECURITY

Τεχνική εταιρεία συστημάτων συναγερμού και πυρανίχνευσης, τηλεφωνικών κέντρων, συστημάτων i-pass, ACCESS CONTROLS καθώς επίσης και κλειστών κυκλωμάτων ψηφιακής επιτήρησης καταγραφής και μετάδοσης εικόνας.

Υπηρεσίες

Η F.B.I. GROUP SECURITY είναι τεχνική εταιρεία συστημάτων συναγερμού και πυρανίχνευσης, τηλεφωνικών κέντρων, συστημάτων i-pass, ACCESS CONTROLS καθώς επίσης και κλειστών κυκλωμάτων ψηφιακής επιτήρησης καταγραφής και μετάδοσης εικόνας η οποία έχοντας εμπειρία στο χώρο της από το 1980, χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα τεχνικά μέσα, και βρίσκεται πλέον σε θέση να παρέχει υπηρεσίες μοναδικές. Είναι προσανατολισμένη στην έννοια Έργο ( PROJECT ) που το παρακολουθεί από την αρχή ως το τέλος.
Καλύπτει σχεδόν όλους τους νομούς της Ελλάδος.
Η  F.B.I   έχει συνεργαστεί και συνεργάζεται με μεγάλες τεχνικές εταιρίες, γραφεία τα οποία την εμπιστεύονται για τα μεγάλα έργα που αναλαμβάνουν.
Οι ποιοτικοί στόχοι της εταιρίας συνοψίζονται στα εξής:

 • Συστηματικός ποιοτικός έλεγχος EN ISO 9005 των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.
 • Συνεχής βελτίωση της ποιότητας.
 • Τυποποίηση των διεργασιών.
 • Εκτέλεση μοντέρνου οργανογράμματος με σαφείς και καθορισμένες υπευθυνότητες για όλα τα στελέχη και το προσωπικό.

 
Η επιτυχία της εταιρίας μας στον ανταγωνιστικό Δημόσιο τομέα, αλλά και στον ιδιωτικό, οφείλεται στην συνεχή προσπάθειά μας για την εκτέλεση έργων, που χαρακτηρίζονται από την συνέπεια, την ποιότητα και <μετά την πώληση> υποστήριξη.
 
Η F.B.I θέλοντας να παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια στους πελάτες της, ίδρυσε το Κέντρο Λήψης Ψηφιακής Εικόνας παράλληλα με το κέντρο λήψης σημάτων. Τα μηχανήματα και λογισμικά τελευταίας τεχνολογίας, η γνώση και η εκπαίδευση των χειριστών μας,  εγγυάται την παροχή υψηλής ασφάλειας του  χώρου σας.

Η απομακρυσμένη παρακολούθηση πραγματοποιείται  μέσω καμερών  από έμπιστο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ελέγχει και επιβλέπει τους χώρους 24 ώρες το 24ώρο ή  ανά τακτά χρονικά  διαστήματα σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη.

Πραγματοποιούνται απομακρυσμένες «οπτικές περιπολίες» από τους χειριστές μας και ελέγχεται ο χώρος για οτιδήποτε ασυνήθιστο.

Ανεξάρτητα με τις ώρες υπόδειξης του πελάτη, μετά από κάθε σήμα συναγερμού,  πραγματοποιείται αμέσως σύνδεση στις κάμερες του χώρου  και ελέγχεται η  αιτία του σήματος συναγερμού και σε κάθε πιθανή ύποπτη κίνηση που θα παρατηρηθεί από τις κάμερες του χώρου ειδοποιείται αμέσως η ομάδα άμεσης επέμβασης. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα μεγαφωνικής εγκατάστασης που χρήση αυτής γίνεται από τους χειριστές του κέντρου επιχειρήσεων.

Σας προσφέρει επίσης, την δυνατότητα να συνδεθείτε εσείς στον χώρο σας μέσω οποιουδήποτε απομακρυσμένου ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος βρίσκεται συνδεδεμένος στο διαδίκτυο ή  μέσω κινητού τηλεφώνου (windows mobile, java, iphone, ipod touch).
 
Διαθέτει:

 • Σύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα (DIGITAL CENTRAL STATION  RECEIVERS) και υπολογιστές με ψηφιακές τηλεφωνικές γραμμές για σίγουρη και γρήγορη λήψη σημάτων & εικόνας.
 • Άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό, το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου παρακολουθεί το πρότυπο σύστημα εκπαίδευσης που δημιούργησε η F.B.I ειδικά για αυτούς.
 • Ανελλιπή λειτουργία σε 24ωρη βάση, 365 μέρες το χρόνο.

 
Ελέγχει:

 • Τη σωστή λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας.
 • Τη τροφοδοσία ρεύματος και τις μπαταρίες τους.
 • Την τηλεφωνική γραμμή με 24ωρο έλεγχο.
 • Την ταυτότητα των χρηστών κατά τον οπλισμό και αφοπλισμό των συστημάτων ασφαλείας και το χώρο κατά τη λήψη συμβάντων συναγερμού.
 • Το χρόνο οπλισμού και αφοπλισμού των συστημάτων συναγερμού καταστημάτων και υπηρεσιών (ταχυδρομεία, δημόσιες υπηρεσίες κ.λ.π.).

 
 
Αναλαμβάνει:

 • Την άμεση ειδοποίηση των Αστυνομικών Αρχών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το Σταθμό Πρώτων Βοηθειών, σε αντίστοιχες περιπτώσεις λήψης συμβάντων.
 • Την άμεση ενημέρωση του συνδρομητή, όπου και αν βρίσκεται, καθώς και παντός υπευθύνου λ.χ. συγγενείς, γείτονες, φιλικά πρόσωπα που θα ορισθούν από το συνδρομητή.
 • Την ενημέρωση του εγκαταστάτη-συντηρητή του συστήματος ασφαλείας σε περιπτώσεις βλάβης.

 
Παρέχει:

 • Άμεση επέμβαση με σύγχρονα και εξοπλισμένα οχήματα με εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό. Η άμεση επέμβαση, σε περίπτωση λήψης σήματος από οποιαδήποτε ζώνη  στο (χώρο) του συστήματος συναγερμού, αναλαμβάνει την έγκυρη επέμβαση και τον έλεγχο του χώρου. Σε περίπτωση παραβιάσεως, εξασφαλίζει την ειδοποίηση και μεταφορά - εάν χρειαστεί - του υπεύθυνου (π.χ. συνδρομητής, πρώτος ή δεύτερος κ.λ.π. χρήστης του συστήματος) στο χώρο.
 • Περιπολίες και φυλάξεις οικισμών, περιοχών, εμπορικών κέντρων κ.λ.π.
 • Στατικές φυλάξεις χώρων με καταγραφή εισερχομένων – εξερχόμενων ατόμων.
 • Συνοδεία και Προστασία προσώπων υψηλού κινδύνου.
 • Εποχούμενες φυλάξεις μεγάλων εγκαταστάσεων.
 • Στατικές φυλάξεις εκθεσιακών χώρων, σχολείων, κτιρίων, εμπορικών κέντρων.
 • Τεχνικές πληροφορίες μέσο του τηλεφώνου καθ΄ όλο το 24ωρο σαν βοήθεια στο χειρισμό των συστημάτων ασφαλείας και την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, με απαντήσεις υπεύθυνες, σε όλη τους τη λεπτομέρεια, με ακρίβεια, ευγένεια, προθυμία και ταχύτητα, χωρίς παραπομπές σε τρίτους.
 • Υπηρεσία πληροφοριών σε 24ωρη βάση, για νοσοκομεία και φαρμακεία.
 • Ενημέρωση για όλα τα ληφθέντα σήματα και συμβάντα για διάστημα έως και ενός χρόνου από τη λήψη τους.

 
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
 
Σκοπός της εταιρίας μας είναι η μελέτη ,σχεδιασμός, επίβλεψη, προμήθεια εξοπλισμού, εγκατάσταση, παροχή οδηγιών και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση και συντήρηση συστημάτων Ασφαλείας, Πυροπροστασίας, Ανίχνευσης εκρηκτικών αερίων, Κλειστού κυκλώματος Τηλεόρασης, Περιμετρικής ασφάλειας , Ελέγχου Προσπέλασης, Ενεργειακής Διαχείρισης και Τηλεματικών εφαρμογών. Για να επιτύχει τους σκοπούς της ακολουθεί ένα ευέλικτο και σύγχρονο σχήμα Οργάνωσης και Διοίκησης.    
 
Η διεκπεραίωση των ανωτέρω αντικειμένων, σύμφωνα με τους ισχύοντες Διεθνείς και Ελληνικούς κανονισμούς και σύμφωνα με τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές και τους κανόνες της αισθητικής, είναι καθημερινή επιδίωξη μας, εξασφαλίζοντας έτσι, την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη μας.
 
Το Διοικητικό και τεχνικό προσωπικό της εταιρίας μας, με την εμπειρία, γνώση, αφοσίωση και την υπευθυνότητά του, συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων της εταιρίας μας.
 
Το όραμά μας, είναι μία εταιρία, που χαίρει της εκτίμησης και της αναγνώρισης όλων και η οποία εφαρμόζοντας την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, φέρει εις πέρας έργα, για τα οποία μπορεί να είναι υπερήφανη και πλήρως ικανοποιημένη.

Φωτογραφίες

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Κεντρικά ιδιόκτητα γραφεία και αποθήκες
Τενέδου 2
ΚΑΒΑΛΑ, 65404
Phone: +30 2510 244500
Fax: +30 2510 242230
E-mail : info@fbikav.gr