Έκθεση του Επιμελητηρίου KAVALA EXPO 2009

Δημοσιεύθηκε στις 10/07/2009 04:45
Σε πείσμα των καιρών το Επιμελητήριο Καβάλας με δυναμισμό και ισχυρή βούληση αποφασίζει να προβάλλει, να προωθήσει   και να τονώσει  την επιχειρηματικότητα προκειμένου όχι απλά να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση αλλά να προβεί σε κατά μέτωπο επίθεση. Ιδανικό μέσο για την υλοποίηση του «σχεδίου δράσης» του Επιμελητηρίου Καβάλας  για την αντιμετώπιση της κρίσης  αποτελεί η Έκθεση του Επιμελητηρίου. Με νέο σήμα,  νέα ονομασία και νέα προσέγγιση η Έκθεση του Επιμελητηρίου KAVALA EXPO 2009 θα πραγματοποιηθεί από Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου έως Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009 στο Εκθεσιακό - Συνεδριακό Κέντρο « Απόστολος Μαρδύρης». Οι ειδικότεροι στόχοι της KAVALA EXPO 2009 είναι μεταξύ άλλων:
  • Η προσέλκυση ακόμα περισσοτέρων  εκθετών.
  • Η προσέλκυση επισκεπτών από ευρύ φάσμα επαγγελματιών του χώρου.
  • Η διοργάνωση παράλληλων  συνεδριακών  εκδηλώσεων  με θέματα επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.
  • Ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης σε ΜΜΕ σε όλη την Ελλάδα και την Βαλκανική Χερσόνησο που θα προσδώσουν στην Έκθεση μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα.
  • Προώθηση χορηγικού πλάνου προκειμένου να εξασφαλιστούν πόροι για την ουσιαστική αναβάθμιση και ανάπτυξη του θεσμού.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την αίτηση που μπορούν να προμηθεύονται από Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009 από το Επιμελητήριο Καβάλας. Ταυτόχρονα με την υποβολή της αίτησης  γίνεται επιλογή  της θέσης του περιπτέρου. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά χρονικής προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε 2510 222212 εσωτ. 11, 29.  www.kavalaexpo.gr  

newspaper